Gezondheid van binnenuit

Gebitsreconstructie door implantologie

Geplaatst op

Wanneer je vroeger diverse tanden miste was het jammer, maar dan moest je een kunstgebit nemen. Tegenwoordig is de staat van de implantologie zo ver gevorderd dat het voor bijna iedereen mogelijk is om de tanden te laten reconstrueren. Toegegeven het kost wel iets en er zijn verschillende mogelijkheden binnen de implantologie om je gebit te reconstrueren. Heb jij er de nodige vragen over? Implantologie Amsterdam is de juiste tandarts om bij aan te kloppen voor de nodige aanpassingen aan je gebit en natuurlijk om je vragen te stellen. 

Wat kun je doen met implantologie?

Wanneer we kijken naar wat de implantologie mogelijk maakt, dan kan het niet anders dat we ons verbazen over de staat van dienst die deze medische tak heeft. Wil je bijvoorbeeld een aantal tanden en kiezen laten reconstrueren? Dan is dit mogelijk door implantaten in je kaak te laten zetten. Op deze implantaten kunnen dan kunsttanden gezet worden die niet van echt te onderscheiden zijn. Zo is de reconstructie een feit. 

Alternatieven voor meerdere implantaten 

Wanneer je niet meerdere implantaten wilt, maar een klikgebit dat op implantaten gezet kan worden. Ja, dat bestaat ook! Dan is het mogelijk om vier implantaten in je kaak te laten zetten waar het klikgebit op gezet kan worden. Het voordeel hiervan is dat het klikgebit dat incensi een kunstgebit is, niet met allerlei middelen vastgeplakt hoeft te worden. Dit maakt het mogelijk om het gevoel te hebben natuurlijke tanden in de mond te hebben.

Cosmetische behandelingen die ook mogelijk zijn bij de tandarts 

Tenslotte willen we nog even een aantal bonustips met je doornemen zodat je beter inzicht hebt in welke cosmetische behandelingen mogelijk zijn bij de tandarts. Je kunt je tanden witter laten maken door ze te laten bleken bij de tandarts. Een andere mogelijkheid om je tanden weer mooier te maken is om facings te laten zetten. Dit zijn schildjes die rond je tanden gemaakt worden en als het ware je tand weer als nieuw maken. Wil je graag rechte tanden, dan is het ook mogelijk om een onzichtbare beugel te nemen. Wil je meer weten over wat er allemaal mogelijk is, dan raden we je aan om contact op te nemen met tpamsterdam.nl. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vertellen we je meer over hoe je je gezonder kan voelen. Lees daarvoor onze informatieve blogs. Voor een gedegen dieetadvies raadpleeg je idealiter een expert. 

Contactgegevens

Via info @ gezondheidvanbinnenuit.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden