Gezondheid van binnenuit

Zorg goed voor jezelf met behulp van deze tips

Geplaatst op

De verzorging van jezelf begint bij je mentale gesteldheid. Wanneer je je mentaal goed voelt, straal je dit vaak ook uit naar buiten. Toch kan het best wat moeite vereisen om je goed te voelen over jezelf. En er zijn vaak kleine oplossingen die grote impact kunnen hebben op hoe je je voelt. Stel je bent in een korte tijd flink wat haar verloren kun je ervoor kiezen om naar een haarkliniek te gaan en dit aan te pakken. Het hebben van weinig haar kan je onzeker laten voelen, maar dat is nu dus niet meer nodig. Bij een haarkliniek wordt de mogelijkheid aangeboden om een transplantatie te doen van de haarzakjes. Deze worden aan de achterkant van je hoofd weggehaald om vervolgens weer opnieuw te plaatsen op plekken waar dit nodig is. Er wordt ook een kleine plaatselijke verdoving toegebracht zodat je er minder tot niks van voelt.

Als je haar maar goed zit

Veel mensen zweren erbij en het is ook echt waar. Als je haar goed zit, heb je vaker het gevoel dat je lekkerder in je vel zit. Dit kan je een hele boost geven aan zelfverzekerdheid wat je uitstraalt naar de buitenwereld. Wanneer je verdund haar hebt, of kale plekken hebt kun je langs een haarkliniek gaan voor een adviesgesprek. Zij kunnen jou vertellen wat je het beste kunt doen en daarna kun je een besluit maken of je eventueel een haartransplantatie wilt. Het grootste voordeel hiervan is dat de haarkliniek veel ervaring heeft en de behandelingen permanent zijn. 

Het herstel na een transplantatie

Wanneer je bij een haarkliniek een haartransplantatie behandeling hebt gedaan is het nog de vraag hoe het herstel verloopt. Een haarkliniek zal je hierin begeleiden en vertellen wat je het beste kunt doen. Vaak duurt het even voordat je resultaten gaat zien. Daarnaast heeft de gezondheid van jouw lichaam ook impact op de duur van het herstel. Wanneer je erg gezond bent zul je merken dat je haar sneller groeit. Wanneer je weerstand minder goed is, zal het langer duren voordat alles is gegroeid. Dit verschilt dus erg per persoon. Ook is het belangrijk dat je niet krabt, zwemt en sport in het begin van het herstel.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vertellen we je meer over hoe je je gezonder kan voelen. Lees daarvoor onze informatieve blogs. Voor een gedegen dieetadvies raadpleeg je idealiter een expert. 

Contactgegevens

Via info @ gezondheidvanbinnenuit.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden